Eindelijk weer uit eten! Het terras bij de Fabriek in Dalfsen zit deze tweede Pikesterdag lekker vol, maar wel op geruime afstand van elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Eindelijk weer uit eten! Het terras bij de Fabriek in Dalfsen zit deze tweede Pikesterdag lekker vol, maar wel op geruime afstand van elkaar. © Janske Mollen

Eindelijk weer uit eten: ‘Wat een vrijheid om deze luxe weer te hebben’

RestaurantsEigenlijk hadden Arnold, Wilma en Sander Lahuis uit Dalfsen helemaal niet de intentie om uit eten te gaan en helemaal niet per se vandaag. ,,Maar we hadden lekker gevaren op de Vecht en met dit weer was het toch wel erg verleidelijk", zegt moeder Wilma. ,,En ik had geen zin meer om te koken.”

  1. Burgemeesters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen
    PREMIUM

    Burgemees­ters brengen lintjes thuis in Dalfsen en Hardenberg, wel feestelijk samenzijn in Ommen

    Ze hebben er even op moeten wachten, maar vandaag hebben dertien inwoners van Dalfsen, Ommen en Hardenberg eindelijk hun beloofde lintje thuis. Op de dag van de jaarlijkse lintjesregen voorafgaand aan Koningsdag, op vrijdag 24 april, kregen ze het heugelijke nieuws al wel te horen dat het Zijne Majesteit had behaagd om hen een koninklijke onderscheiding toe te kennen. Maar de versierselen konden vanwege de coronacrisis niet worden uitgereikt.

Vechtdal