Volledig scherm
De fiets ligt klem onder het voorwiel van de zijspan. © GinoPress B.V.

Fietser gewond na botsing met zijspanmotor in Lemelerveld

Een fietser is donderdagmiddag gewond geraakt door een aanrijding met een zijspanmotor. Het ongeval gebeurde rond half vier aan de rand van Lemelerveld. De jongeman is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is niet helder. Zeker is dat de fietser door de zijspanmotor is aangereden; de fiets lag klem onder het voorwiel van de motor. De fietser werd ter plekke behandeld, maar moest voor verdere behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis. De politie sloot een deel van de weg af. De motor werd door een bergingsbedrijf afgevoerd.

  1. Op het treinstation van Dalfsen vinden blinden en slechtzienden wél de weg
    PREMIUM

    Op het treinstati­on van Dalfsen vinden blinden en slechtzien­den wél de weg

    Anita Beenen schuifelt met haar rood-witte stok over het geribbelde pad bij het station in Dalfsen en komt aan bij vier vlakke tegels die in een vierkant in de straat zijn gelegd. Ze steekt haar vinger op, ten teken dat ze aan het gezelschap dat haar vergezelt iets uit wil leggen. ,,Kijk, als je een visuele beperking hebt, dan weet je nu wat je te wachten staat. Een keuzemoment. Ga je linksaf, of rechtdoor?”

Vechtdal