Fit20 Dalfsen laat je sporten zonder zweten

Het kan tegenwoordig aan de Prinsenstraat in Dalfsen, sporten zonder transpireren. Lisette Vos en David Kuperus zijn eigenaren van de nieuwe fit20. Zij vertellen over het bijzondere concept.

Internationale formule

Fit20 werkt met de zogeheten HIT-methode (High-Intensity Training) Deze manier van sporten is in de jaren 60 in Amerika ontwikkeld. In 2009 werd fit20 als franchise opgericht. Vanaf hier haakt David Kuperus aan en drie jaar later volgt Lisette Vos. ,,Wij moeten tegenwoordig fit20 op zijn Engels uitspreken omdat we een internationale formule zijn geworden.’’ Na de oprichting wordt in dat zelfde jaar de eerste studio in Zwolle geopend. Later verspreidt het bedrijf zich over Nederland en zijn er nu 140 vestigingen.

  1. Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras
    PREMIUM

    Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras

    Als de horeca pinkstermaandag klokslag twaalf uur de deuren met een diepe zucht mag openzwaaien, zullen met het verwachte zonovergoten weer terrassen vermoedelijk overspoeld worden door liefhebbers van een hapje en een drankje. Maar met de geldende coronaregels is het praktisch onmogelijk evenveel gasten toe te laten als in het verleden. Daarom helpt Dalfsen uitbaters door tijdelijk toe te staan dat ze hun terrassen uitbreiden op gemeentegrond, zonder daarvoor extra ‘huur’ in rekening te brengen.

Vechtdal