Fit20 Dalfsen laat je sporten zonder zweten

Het kan tegenwoordig aan de Prinsenstraat in Dalfsen, sporten zonder transpireren. Lisette Vos en David Kuperus zijn eigenaren van de nieuwe fit20. Zij vertellen over het bijzondere concept.

Internationale formule

Fit20 werkt met de zogeheten HIT-methode (High-Intensity Training) Deze manier van sporten is in de jaren 60 in Amerika ontwikkeld. In 2009 werd fit20 als franchise opgericht. Vanaf hier haakt David Kuperus aan en drie jaar later volgt Lisette Vos. ,,Wij moeten tegenwoordig fit20 op zijn Engels uitspreken omdat we een internationale formule zijn geworden.’’ Na de oprichting wordt in dat zelfde jaar de eerste studio in Zwolle geopend. Later verspreidt het bedrijf zich over Nederland en zijn er nu 140 vestigingen.

  1. Westerman Logistics start in Nieuwleusen met bouw van immens ‘warehouse’
    PREMIUM

    Westerman Logistics start in Nieuwleu­sen met bouw van immens ‘warehouse’

    Transportbedrijf Westerman in Nieuwleusen is begonnen met de bouw van een enorme loods op een terrein van 60.000 vierkante meter. Die is drie keer zo groot als de panden die nu op al op industrieterrein De Grift staan en moet in 2020 worden opgeleverd. Van de stikstofproblematiek die allerlei bouwprojecten stil legt hebben ze in Nieuwleusen geen last, legt directeur Johan Logtenberg uit. ,,Dit past allemaal binnen de wet- en regelgeving.”

Vechtdal