Appartementen in het Waterfront van Dalfsen. Bewoners zijn tegen de vergunningverlening aan Hiawatha Actief voor botenverhuur in de haven waar ze op uit kijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Appartementen in het Waterfront van Dalfsen. Bewoners zijn tegen de vergunningverlening aan Hiawatha Actief voor botenverhuur in de haven waar ze op uit kijken. © Frank Uijlenbroek

Gemoederen over ‘ongewenste’ botenverhuur Dalfsen lopen verder op na vergunningverlening

De gemoederen rond de botenverhuur van Hiawatha Actief in de haven van Dalfsen zijn verder opgelopen. Buurtbewoners balen dat de gemeente Dalfsen een vergunning heeft afgegeven. Het recreatiebedrijf zet hoe dan ook zijn plannen door. Ruimte voor overleg zou er niet meer zijn, vanwege ,,de vijandige houding’’ van de buurt.

  1. Café Nikki’s in Dalfsen draait de klok na einde van lockdown terug: ‘Vroeger open en vroeger dicht!’
    PREMIUM

    Café Nikki’s in Dalfsen draait de klok na einde van lockdown terug: ‘Vroeger open en vroeger dicht!’

    Vanaf vandaag mogen horecazaken weer volledig open, terug naar de reguliere openingstijden. Veel horecabazen en hun vaste gasten halen opgelucht adem. Maar Café Nikki's grijpt die mijlpaal juist aan om oude tijden te laten herleven. Dat betekent eerder op de avond naar de kroeg aan het Kerkplein in Dalfsen, maar ook eerder weer naar huis. Op zaterdagen sluit Nikki's voortaan om 01.00 uur, maar moeten gasten ook al vóór 22.00 uur binnen zijn.

Vechtdal