Danique van Eerde probeert samen met haar kinderen Liam (6), Jip (4) en Pom (1) en  buurjongen Giel wat spullen te verkopen vanaf de oprit.
Volledig scherm
PREMIUM
Danique van Eerde probeert samen met haar kinderen Liam (6), Jip (4) en Pom (1) en buurjongen Giel wat spullen te verkopen vanaf de oprit. © Frank Uijlenbroek

Genoeg te koop op alternatieve kleedjesmarkt in Dalfsen: ‘Dit kan begin van traditie worden’

Géén traditionele kleedjesmarkt op het evenemententerrein in Dalfsen dit jaar. De Oranjevereniging kwam met een alternatief: verkoop vanaf de oprit. Buren van de Merovingen in Dalfsen maakten daar gretig gebruik van. 

  1. Haagse kritiek op ‘blaftaks’ houdt Hardenbergse hondencontroleur niet thuis
    PREMIUM

    Haagse kritiek op ‘blaftaks’ houdt Hardenberg­se hondencon­tro­leur niet thuis

    Net op het moment dat de gemeente Hardenberg de controleurs weer op pad stuurt voor de jaarlijkse hondencontrole, klinkt er kritiek in Den Haag op de hondentaks. Demissionair minister van Binnenlandse zaken Ollongren wil met gemeenten die de belasting nog innen - ongeveer de helft - om tafel. Hardenberg lijkt er vooralsnog wel aan vast te houden . „De hondenbelasting is voor de gemeente Hardenberg geen ‘goudmijntje’, maar een vergoeding voor de kosten”, zegt wethouder Martijn Breukelman.

Vechtdal