Volledig scherm
De omslag van de glossy '(G)OUD' die alle zeventig-plussers in de gemeente Dalfsen in de bus krijgen. © Saam welzijn

Glossy voor gouden generatie Dalfsen

Alle 70-plussers in de gemeente Dalfsen ontvangen een dezer dagen een ‘glossy’ magazine getiteld ‘(G)OUD'. Daarin stelt Saam welzijn positief ouder worden centraal, zodat ouderen mee kunnen blijven doen en zich ‘gekend, gezien en gewaardeerd voelen’. Voor deze uitgave zijn interviews gehouden met zeven inwoners van de gemeente die nog vol in het leven staan en actief zijn in hun buurt of dorp. 

Met dit magazine worden belangstellenden ook uitgenodigd voor het symposium ‘Positief Ouder Worden’, dat op dinsdag 26 maart van 12.45 tot 16.00 uur gehouden wordt in meerdere zalen van de Trefkoele+ in Dalfsen. 

Inspiratiemarkt

Daar wordt onder meer een ‘inspiratiemarkt’ gehouden waar trends worden belicht op gebied van wonen, zorg, welzijn, vervoer, cultuur en ontspanning. Verder vertellen meerdere deskundigen in hun eigen vakgebied over de thema's ‘Toekomst en Trends’, ‘Zinvol leven’, ‘Lichamelijk Actief blijven’, en ‘Wonen in een Hofje’. Ook mensen die de glossy niet in de bus krijgen zijn van harte welkom op dit symposium. De entree is gratis.

Vechtdal