Het terras bij de Fabriek in Dalfsen zit doorgaans vol. Voorlopig niet: het café en restaurant blijft na corona voorlopig dicht.
Volledig scherm
Het terras bij de Fabriek in Dalfsen zit doorgaans vol. Voorlopig niet: het café en restaurant blijft na corona voorlopig dicht. © Janske Mollen

Grand café De Fabriek in Dalfsen voorlopig gesloten na corona onder personeel

Bij een personeelslid van grand café De Fabriek in Dalfsen is na een test corona geconstateerd. De horecagelegenheid aan de Vecht gaat de komende tien dagen dicht. ,,We willen geen brandhaard worden.”

 1. Vechtdal baalt en berust in strenger corona-regime: ‘horecagasten nemen besmetting mee van huis’
  PREMIUM

  Vechtdal baalt en berust in strenger corona-re­gime: ‘horecagas­ten nemen besmetting mee van huis’

  Balen als een stekker om het aanscherpen van de coronamaatregelen. Maar er is ook berusting en zelfs begrip in het Vechtdal voor het tijdelijk sluiten van de hele horeca, het verbieden van teamsporten voor senioren, en het maximaal dertig bezoekers toelaten in zalen en theaters. Eric Binnenmars van Eetcafé Mans in Mariënberg vreest echter dat de sluiting langer dan twee weken gaat duren.
 2. Stef en Ingrid verhuizen voor hetzelfde geld van Scheveningen naar Nieuwleusen: ‘Eerst geen idee waar het was’
  PREMIUM

  Stef en Ingrid verhuizen voor hetzelfde geld van Schevenin­gen naar Nieuwleu­sen: ‘Eerst geen idee waar het was’

  Stef en Ingrid wonen in een appartement met balkon met een uitzicht op de haven van Scheveningen. Het stel droomde echter om te gaan wonen in een woonboerderij. Hun pareltje vonden ze via het RTL-programma ‘Voor Hetzelfde Geld’ in Nieuwleusen, waar ze gaan wonen in een gerenoveerde woonboerderij uit 1820 met een groot stuk grond om het huis heen met stal en kippenhok.

Vechtdal