Volledig scherm
© FFU Agency Press

Gravin Kasteel Rechteren in Dalfsen overleden

DALFSEN - Elisabeth Marguerite Carola, gravin van Rechteren Limpurg, is woensdagavond op 78-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt Christiaan van Rechteren.

De gravin is eigenares van Kasteel Rechteren in Dalfsen. De vlag hangt halfstok op het kasteel, blijkt uit een foto van Christiaan van Rechteren op Instagram. Hierop schrijft hij: "The end of an era: E.M.C. gravin van Rechteren Limpurg, (1938-2016).

The end of an era: E.M.C. gravin van Rechteren Limpurg, (1938-2016) #landgoedrechteren #kasteelrechteren #halfstok #dalfsen #vanrechterenlimpurg Een foto die is geplaatst door Christiaan van Rechteren (@christiaanvanrechteren) op 27 Okt 2016 om 5:32 PDT

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Vechtdal