Honderden jongeren op illegaal feest bij gemeentehuis in Dalfsen: ME grijpt in na noodbevel

VIDEO + UpdateIn Dalfsen zijn zaterdagavond bij het gemeentehuis honderden mensen op de been geweest bij een illegaal feest waarbij verschillende optredens, van onder meer Henk Wijngaard en Harten 10, waren. Het terrein stroomde langzaam leeg nadat de gemeente een noodbevel had afgegeven. Ook kwam de ME nog even in actie om in te grijpen.

19 reacties

 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Heren slager en Veerman, ik denk dat er iets mis is gegaan. Het lijkt erop dat jullie onderbouwing is weggevallen. Ik leer altijd graag bij, dus ben benieuwd naar wat mij ontgaan is en wat jullie wel is bijgebleven!
 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  Mensen blijven maar denken dat iedere vergelijking met de 2e wereld oorlog een directe verwijzing en vergelijking met de holocaust is, maar er waren veel meer variabelen in het spel. In mijn optiek erg kortzichtig en vooral beredeneerd vanuit emotie. Maar goed, "walgelijk" is het beste woord om het buiten spel te zetten en te stoppen met luisteren.
 • B. Veerman

  1 jaar geleden
  Misschien had je toch iets beter op moeten letten bij geschiedenis Jeroen.
 • Jeroen Oosterlaar

  1 jaar geleden
  André, ik kan het mis hebben, maar volgens mij is de NSDAP democratisch op hun positie terecht gekomen. Onze overheid had maarliefst 1 dag nodig om zich over te geven en een groot deel van ons ambtenarenapparaat o.a. politie en burgemeesters heeft een behoorlijke bijdrage geleverd aan het uitvoeren van het beleid van de bezetter. Mede door verzetshelden en andere ongehoorzamen konden de geallieerden met door hun verschafte informatie strategische zeges boeken. Het is niet hetzelfde, maar toch...
 • Lex Abrahams

  1 jaar geleden
  Ik gun ieder zijn feestje, alleen is het nu even niet gepast. Het ergste is dat er muzikanten optreden terwijl hun vakbroeders thuis zitten zonder inkomsten, komt mij over als een dikke vinger naar deze collega's. De boete voor een zelfstandige ondernemer die de regels aan zijn laars lapt is €4000,- lijkt me hier van toepassing. En Jeroen laat je niet beïnvloeden er is geen enkel verband tussen een feestje in Dalfsen en de 2e wereldoorlog, alleen de FvD gebruikt deze vergelijking regelmatig.