Café Kappers in Hoonhorst is gekocht door de inwoners en ondergebracht bij Dorpscoöperatie Hoonhorst. Daarvan is Andries van Daalen de voorzitter.
Volledig scherm
PREMIUM
Café Kappers in Hoonhorst is gekocht door de inwoners en ondergebracht bij Dorpscoöperatie Hoonhorst. Daarvan is Andries van Daalen de voorzitter. © FFU Press Agency

Hoonhorst heeft geld om eigen dorpscafé te behouden bij elkaar (en zoekt nu een nieuwe uitbater)

Of er straks schnitzel of biefstuk op het menu komt, dat moet de nieuwe uitbater van zaal en café Kappers zelf weten. Maar vanzelfsprekend tast de Dorpscoöperatie Hoonhorst tijdens komende sollicitatiegesprekken af wat voor vlees het in de kuip heeft. De 750.000 euro om het café voor het dorp te behouden is door inwoners in sneltreinvaart bij elkaar gebracht. ,,Dubbel en dwars.” 

0 reacties

 1. Barbiers John (50) en Bauke (54) trekken veel bekijks bij Ribs & Blues: ‘Na paar liter bier krijg je aparte gesprekken’
  PREMIUM
  met video's

  Barbiers John (50) en Bauke (54) trekken veel bekijks bij Ribs & Blues: ‘Na paar liter bier krijg je aparte gesprekken’

  Verscholen in een hoekje, overstemd door gillende gitaren, staat een bijzonder tentje op festival Ribs & Blues in Raalte: met twee barbiers. Met hun lange baarden en vlugge knipkunsten trekken Bauke en John veel bekijks. Klanten keren zelfs jaarlijks terug voor een speciale behandeling van de twee. ,,Zo dronken dat je je hoofd niet stil kan houden? Dan knippen we niet.”
  Raalte