Volledig scherm
Prinses Sandra omringd door de jeugdprins en de raad van elf van de Hoonhakkers in 2016. © Hoonhakkers

Hoonhorst treurt om Sandra Schrijver

Vijf dagen na haar 35ste verjaardag is zondag Sandra Schrijver-Krabbe overleden. De geboren Twentse, getrouwd en moeder van drie kinderen, was in Hoonhorst zeer actief in het dorpsleven. Zo voetbalde ze bij de vrouwen van de VV Hoonhorst en was ze lid van de jeugdcommissie van carnavalsvereniging de Hoonhakkers.

In 2016 werd ze zelfs prinses carnaval en ging ze als Sandra de Eerste voorop in de polonaise. Maar twee jaar later bleek dat ze een hersentumor had. Daardoor werd ze ook actief in de Strijd van Salland, dat met sportieve activiteiten geld inzamelt  voor meer onderzoek naar hersenkanker. 

  1. Vilsterse scholieren gaan meer bewegen en leren in natuurrijke omgeving
    PREMIUM

    Vilsterse scholieren gaan meer bewegen en leren in natuurrij­ke omgeving

    ,,Het Natuurrijk, wat een mooie school’’, roept burgemeester Hans Vroomen enthousiast als hij samen met vier leerlingen van de Vilsterse basisschool de nieuwe naam van de in 1923 geopende Sint Willibrordus heeft onthuld. Na ruim 95 jaar is het tijd voor een ander onderwijsconcept, waarin de nadruk ligt op meer bewegen en buitenonderwijs. De dorpsschool op landgoed Vilsteren is nu een ‘integraal kindcentrum’, met op één centrale plek kinderopvang en een basisschool, voor kinderen van nul tot dertien jaar. 'Leren doen we buiten', is het motto.

Vechtdal