Moes Hartman Kok, hier in augustus op het terras van zijn grand café De Fabriek in Dalfsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Moes Hartman Kok, hier in augustus op het terras van zijn grand café De Fabriek in Dalfsen. © Frank Uijlenbroek

Horecabaas Dalfsen baalt, maar snapt het wel: ‘er moet wat gebeuren’

,,Aan de ene kant is het balen, maar aan de andere kant begrijp ik het ook wel: we willen allemaal van dat virus af. Er moet wat gebeuren.’’ De Dalfser horecaondernemer Moes Hartman Kok heeft begrip voor de strengere maatregelen die de nieuwe opmars van het coronavirus tot staan moeten brengen.

  1. Vechtdal baalt en berust in strenger corona-regime: ‘horecagasten nemen besmetting mee van huis’
    PREMIUM

    Vechtdal baalt en berust in strenger corona-re­gime: ‘horecagas­ten nemen besmetting mee van huis’

    Balen als een stekker om het aanscherpen van de coronamaatregelen. Maar er is ook berusting en zelfs begrip in het Vechtdal voor het tijdelijk sluiten van de hele horeca, het verbieden van teamsporten voor senioren, en het maximaal dertig bezoekers toelaten in zalen en theaters. Eric Binnenmars van Eetcafé Mans in Mariënberg vreest echter dat de sluiting langer dan twee weken gaat duren.

Vechtdal