Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Warringa speelt een van de hoofdrollen in de zoetzure theaterkomedie Single Camping. © Hans van Brakel/bewerking Studio Room

Ilse Warringa keert na bizar tv-jaar terug in het theater: ‘Ik heb hier hard voor moeten knokken’

videoMet haar rol als fanatieke therapeute in de nieuwe theaterkomedie Single Camping is Ilse Warringa terug in het theater. Na een bizar jaar doet de in Dalfsen geboren en groot geworden actrice vooral die dingen waarin ze gelooft. ‘Spelen voor een volle zaal is het allermooiste dat er is’.

Na het daverende succes van De Luizenmoeder won Ilse Warringa (43) prestigieuze film- en televisieprijzen. De aanbiedingen stroomden binnen, ze ging over menig rode loper. De actrice maakte bovendien een vervolg op de hitserie. Opnieuw een schot in de roos: er keken miljoenen mensen naar. 

  1. Recreatievaart wacht met smart op Vechtvlinder-sluizen
    PREMIUM

    Recreatie­vaart wacht met smart op Vechtvlin­der-slui­zen

    Op de donderdag voor Pasen start traditiegetrouw de recreatievaart op de Overijsselse Vecht. Het hart van menig watersportliefhebber klopt deze jaargang extra snel omdat de hele rivier binnenkort eindelijk bevaarbaar is, vanaf de Duitse grens bij De Haandrik tot aan de monding in het Zwarte Water bij Zwolle. Dat is te danken aan de sluizen die zijn aangelegd naast de stuwen bij Diffelen en Junne. Er is echter één probleem: die nieuwe sluizen gaan pas op 1 juni open omdat de innovatieve zelfbedieningssystemen de komende weken eerst nog getest moeten worden.

Vechtdal