Volledig scherm
PREMIUM
Ilse Warringa speelt een van de hoofdrollen in de zoetzure theaterkomedie Single Camping. © Hans van Brakel/bewerking Studio Room

Ilse Warringa keert na bizar tv-jaar terug in het theater: ‘Ik heb hier hard voor moeten knokken’

videoMet haar rol als fanatieke therapeute in de nieuwe theaterkomedie Single Camping is Ilse Warringa terug in het theater. Na een bizar jaar doet de in Dalfsen geboren en groot geworden actrice vooral die dingen waarin ze gelooft. ‘Spelen voor een volle zaal is het allermooiste dat er is’.

Na het daverende succes van De Luizenmoeder won Ilse Warringa (43) prestigieuze film- en televisieprijzen. De aanbiedingen stroomden binnen, ze ging over menig rode loper. De actrice maakte bovendien een vervolg op de hitserie. Opnieuw een schot in de roos: er keken miljoenen mensen naar. 

 1. Team Sandra haalt dik twaalf mille binnen voor Strijd van Salland

  Team Sandra haalt dik twaalf mille binnen voor Strijd van Salland

  Sandra Schrijver-Krabbe uit Hoonhorst wilde met haar maatjes ook dit jaar weer veel geld inzamelen voor de Strijd van Salland, tegen hersentumoren. Iets meer dan een maand geleden overleed ze zelf aan de gevolgen van deze slopende ziekte, 35 jaar jong. Team Sandra had op dat moment bijna 3900 euro ingezameld, en was daarmee al koploper van alle deelnemende teams. Maar Sandra wilde meer, het dubbele. Achtduizend was haar streefbedrag, vertelde haar man Arjan aan de vooravond van haar begrafenis. Inmiddels staat de teller op ruim twaalfduizend euro, die morgen tijdens de vierde editie bijeen wordt gebracht door gesponsorde kilometers te lopen, fietsen, steppen of paardrijden vanaf het Heinose sportpark.
 2. PVV wil middengeleider na dodelijk ongeval N36 bij Stegeren: ‘Dan is frontaal botsen onmogelijk’
  PREMIUM

  PVV wil middenge­lei­der na dodelijk ongeval N36 bij Stegeren: ‘Dan is frontaal botsen onmogelijk’

  Op de N36 tussen Ommerkanaal en De Witte Paal kwam vorige week bij een frontale botsing een 38-jarige vrouw uit Hengelo om het leven. Hoewel de meeste ongevallen op de N36 tussen Beerze, Vriezenveen en Almelo gebeuren, en het daarom de ‘dodenweg’ wordt genoemd, trekt de provinciale PVV ten aanval. ,,We willen een middengeleider, dan komen deze ongevallen helemaal niet meer voor.”

Vechtdal