Leerlingen van groep 8 van basisschool De Zaaier in Nieuwleusen voeren actie voor KWF nu twee hun juffen zijn getroffen door de ziekte. V.l.n.r. juf Dianne Paauw, leerlingen Larissa Groen, Nathalie Brinkman en Jort van den Bergh, en hun juf Chantal van Haarst.
Volledig scherm
PREMIUM
Leerlingen van groep 8 van basisschool De Zaaier in Nieuwleusen voeren actie voor KWF nu twee hun juffen zijn getroffen door de ziekte. V.l.n.r. juf Dianne Paauw, leerlingen Larissa Groen, Nathalie Brinkman en Jort van den Bergh, en hun juf Chantal van Haarst. © Frank Uijlenbroek

Juf Annemarie en juf Dianne hebben kanker, groep 8 in Nieuwleusen komt in actie

Zo rumoerig groep acht van basisschool De Zaaier in Nieuwleusen aan de vooravond van hun grote actiedag voor KWF nu is, zo stil was het toen hun juf Annemarie Albers vertelde dat ze kanker heeft. Je kon een speld horen vallen. 

Niet wéér een juf die die rotziekte heeft, dacht de klas, want dat gebeurde ook al met de juf Dianne Paauw die ze in groep 5 hadden. 

  1. Dalfsen schiet woningbouwplan Nieuwleusen af, tot afgrijzen van architect
    PREMIUM

    Dalfsen schiet woningbouw­plan Nieuwleu­sen af, tot afgrijzen van architect

    Wel of geen nieuwe huizen aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen? Arnoud Olie hoopt als algemeen directeur van B+O Architecten spoedig met wethouder André Schuurman om tafel te zitten, nu de gemeente Dalfsen een woningbouwplan heeft afgeschoten. De open ruimte tussen de begraafplaats en de verbindingsweg tussen zuid en noord is de gemeente landschappelijk te waardevol, waardoor het geen medewerking wil verlenen. ,,Drogredenen.”

Vechtdal