Wie eens wat anders wil dan voetbal of handbal kan dit nu gratis uitproberen in Dalfsen via Sports4You. De foto is van het Open Championship all style Karate in de Trefkoele+ van twee jaar terug en ter illustratie.
Volledig scherm
Wie eens wat anders wil dan voetbal of handbal kan dit nu gratis uitproberen in Dalfsen via Sports4You. De foto is van het Open Championship all style Karate in de Trefkoele+ van twee jaar terug en ter illustratie. © Alex Mulder

Korfbal of karate? Dalfsenaren kunnen het nu gratis uitproberen via Sports4You

Of het nu korfbal, karate of yoga is, Dalfsenaren die eens iets anders willen proberen dan voetbal, handbal of een groepsles in een sportschool, kunnen nu gratis alles uitproberen via Sports4You.

  1. Stef en Ingrid verhuizen voor hetzelfde geld van Scheveningen naar Nieuwleusen: ‘Eerst geen idee waar het was’
    PREMIUM

    Stef en Ingrid verhuizen voor hetzelfde geld van Schevenin­gen naar Nieuwleu­sen: ‘Eerst geen idee waar het was’

    Stef en Ingrid wonen in een appartement met balkon met een uitzicht op de haven van Scheveningen. Het stel droomde echter om te gaan wonen in een woonboerderij. Hun pareltje vonden ze via het RTL-programma ‘Voor Hetzelfde Geld’ in Nieuwleusen, waar ze gaan wonen in een gerenoveerde woonboerderij uit 1820 met een groot stuk grond om het huis heen met stal en kippenhok.

Vechtdal