Volledig scherm
© Politie Dalfsen

'Lolbroek' jat zwaailamp van politieauto in Nieuwleusen

Wie heeft een zwaailamp van een politieauto gestolen bij het Oranjefeest in Nieuwleusen? Dat is de vraag die politie Dalfsen bezighoudt. Gisteravond troffen agenten hun dienstauto ineens aan met deuken en zonder zwaailamp.

Agenten waren gisteravond aan het surveilleren op en rondom het evenemententerrein van de Oranjefeesten aan de Bosmansweg. 'Toen de collega's terugkwamen bij het dienstvoertuig, zagen zij dat de zwaailamp op het dak was verdwenen', schrijft Politie Dalfsen op Facebook. Ook valt er te lezen dat het leek alsof er over het dienstvoertuig was gelopen: 'de collega's zagen deukjes in de motorkap'. 

Grappig

Hoewel de politie schrijft dat het voor de verantwoordelijke lolbroeken ongetwijfeld erg grappig zal zijn geweest, zien zij de lol er niet van in. Voor de politie betekent dit namelijk dat de auto niet meer ingezet kan worden voor spoedeisende meldingen. 'Mocht de verantwoordelijke lolbroek spijt krijgen van deze actie, dan ontvangen wij de zwaailamp graag weer terug', sluit de politie hun facebookbericht af. 

Vechtdal