Volledig scherm
Een telefoonwinkel in Nieuwleusen werd vanmiddag overvallen. © Arjan Bosch

Man (23) opgepakt voor gewapende overval op telefoonwinkel in Nieuwleusen

updateEnkele uren na een gewapende overval op een telefoonwinkel aan den Hulst in Nieuwleusen heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 23-jarige man, hij is uiteindelijk opgepakt in de gemeente Hardenberg. 

De overval vond vanmiddag tegen 15.15 uur plaats bij de winkel aan den Hulst. De winkelier liep bij de overval geen verwondingen op. Na de overval vluchtte de overvaller in een auto.

De gealarmeerde politie startte gelijk een onderzoek. Buurtbewoners werden gehoord over de overval. Tegen 19.20 uur meldde de politie al ontwikkelingen in het onderzoek naar de overval. 

Het is niet bekend of de dader iets heeft buit gemaakt bij de overval.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
 1. Dalfsen heeft handen vol aan essentaksterfte

  Dalfsen heeft handen vol aan essentak­sterf­te

  De gemeente Dalfsen heeft haar handen vol aan de essentaksterfte, waardoor de ene na de andere boom het loodje legt. Volgens wethouder Ruud van Leeuwen zijn er zeker 1.000 exemplaren onder de agressieve schimmelinfectie bezweken, en moeten er nog een heleboel gerooid worden. Niettemin is de gemeente druk bezig met de herplant van bomen. Voornamelijk andere soorten, zegt de wethouder. ,,Daarmee hopen we ook de biodiversiteit te vergroten en insecten meer kansen te geven.”
 2. Nat pak voor waterschappers bij test nieuwe Vechtvlinder-sluis Junne
  PREMIUM
  video

  Nat pak voor waterschap­pers bij test nieuwe Vechtvlin­der-sluis Junne

  Het stoplicht staat al weer op rood, maar toch peddelen Henk Lansink en Ronnie Stroot 'dom verdan’ in hun kano, over de weer omhoog komende klep van de nieuwe Vechtvlinder-sluis bij Junne. Dat lijkt lang goed te gaan, totdat de gestaag sluitende klep de achterkant van het vaartuig iets optilt en de kano kapseist. Plotseling staat Lansink tot zijn navel in het koude water van de sluiskolk. Stroot slaagt er ternauwernood in om niet te water te raken, maar de boot maakt wel water en ook hij loopt daardoor een nat pak op. Snel vist hij zijn mobiel uit de broekzak en gooit die naar zijn collega's op de kant, die lachend toekijken. Weer een levensechte test afgelegd door de mensen van Waterschap Vechtstromen en de bedrijven die betrokken zijn bij de realisering van twee innovatieve sluizen naast de stuwen in de Vecht bij Junne en Diffelen/Mariënberg.

Vechtdal