Volledig scherm
Een telefoonwinkel in Nieuwleusen werd vanmiddag overvallen. © Arjan Bosch

Man (23) opgepakt voor gewapende overval op telefoonwinkel in Nieuwleusen

updateEnkele uren na een gewapende overval op een telefoonwinkel aan den Hulst in Nieuwleusen heeft de politie een verdachte opgepakt. Het gaat om een 23-jarige man, hij is uiteindelijk opgepakt in de gemeente Hardenberg. 

De overval vond vanmiddag tegen 15.15 uur plaats bij de winkel aan den Hulst. De winkelier liep bij de overval geen verwondingen op. Na de overval vluchtte de overvaller in een auto.

De gealarmeerde politie startte gelijk een onderzoek. Buurtbewoners werden gehoord over de overval. Tegen 19.20 uur meldde de politie al ontwikkelingen in het onderzoek naar de overval. 

Het is niet bekend of de dader iets heeft buit gemaakt bij de overval.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Overijssel ondersteunt evenementen, Living Village Festival Dalfsen opgelucht

    Overijssel onder­steunt evenemen­ten, Living Village Festival Dalfsen opgelucht

    De provincie Overijssel ondersteunt 21 kleinere sport- en cultuurevenementen met een subsidie van 10.000 euro. Onder meer Omloop IJsseldelta, de Sallandse Wandelvierdaagse, de Ster van Zwolle, de Nationale Sleepbootdagen 2020 en Kerst in Oud Kampen kunnen een bedrag tegemoet zien. The Living Village Festival in Dalfsen, dat door financiële malheur dreigde te verdwijnen, haalt opgelucht adem. ,,Dit kunnen we goed gebruiken.”
  2. Zo reageerden mensen op social media op de tweede aflevering van de Luizenmoeder met Juf Ank uit Dalfsen

    Zo reageerden mensen op social media op de tweede aflevering van de Luizenmoe­der met Juf Ank uit Dalfsen

    De start van het tweede seizoen van de razendpopulaire comedy De Luizenmoeder trok vorige week ruim 4 miljoen kijkers. Uiteindelijk kwam de teller met uitgesteld kijken uit op 5,1 miljoen kijkers. Vanavond was de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. Hoe reageerde Nederland op de lotgevallen van Juf Ank (actrice en scenarioschrijfster Ilse Warringa uit Dalfsen) en de andere personages?

Vechtdal