Op de Tolhuisweg in Dalfsen werd een automobilist gesnapt die veel te hard reed.
Volledig scherm
Op de Tolhuisweg in Dalfsen werd een automobilist gesnapt die veel te hard reed. © Politie Team Verkeer Oost-Nederland

Man (49) uit Zwolle rijdt veel te hard en wordt betrapt: het komt hem duur te staan

Een 49-jarige man uit Zwolle is zijn rijbewijs voorlopig kwijt en kan rekenen op een flinke geldboete. Hij werd door de politie betrapt toen hij veel te hard reed.

14 reacties

 • Marian van Enkhuijzen

  2 maanden geleden
  Idd ilja Schots wij wonen aan de hermelenweg. Politie staat er af en toe in een opvallende politiewagen. Meestal kort en op momenten dat er nauwelijks verkeer rijdt. Als ze smorgens of savonds komen staan verliest menig automobilist zijn rijbewijs. T rare is dat ze er pas achteraan gaan bij 30km te hard
 • D Dijkhof

  2 maanden geleden
  Dan kunnen ze hier iedereen in de wijk het rijbewijs wel afnemen en de auto tot een pakketje maken. Want praktisch niemand houdt zich aan de 30 km per uur en rijdt gewoon 40/50 of harder met gevaarlijke situaties en inhaal acties voor fietsers en voetgangers.
 • Elly Verrips

  2 maanden geleden
  Dick Meerdijk. Zet uw verstand eens aan.......maar ja als je geen verstand hebt om aan te zetten??
 • M. Wijnbergen

  2 maanden geleden
  @Dick Meerdink, Zoals nu alleen een beetje te hard?!?! Wat als hij uw naasten zou aanrijden met zo’n snelheid?? Staat u dan ook nog achter uw standpunt. Maximale snelheden zijn er niet voor niets. Wat mij betreft, rijbewijs kwijt en auto veilen!!!
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Meer dan het dubbele van wat je daar mag "een beetje te hard". Tuurlijk Dick, totdat hij daar iets of iemand van de weg maait. Zolang het dan maar geen geliefde van jou is. Dan is het bij de rechter janken geblazen dat ze het niet zo bedoeld hadden. Ben jij net zo'n gevaarlijke wegpiraat? Je mag daar niet voor niets "maar" 60 km/h. Als je je daar niet aan kunt houden, kun je beter een andere weg nemen.