Man gewond nadat auto hard tegen boom in Nieuwleusen klapt

VideoBij een ongeluk langs de N377 bij Nieuwleusen is de bestuurder van een auto gewond geraakt. De man raakte vermoedelijk door gladheid met zijn auto van de weg en botste tegen een boom. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Hulpdiensten kregen iets na 19.30 uur vanavond meldingen binnen van het ongeluk op de Oosterhulst in Nieuwleusen. De man reed samen met zijn vrouw en kind in een busje toen deze van de weg raakte. Door een hagelbui was de weg glad geworden, wat vermoedelijk de oorzaak van het eenzijdige ongeval is geweest.

Flinke schade

De auto kwam tot stilstand tegen een boom in de berm en kantelde. Het lukte de inzittenden om zelfstandig uit de auto te komen. Ambulancepersoneel controleerde de slachtoffers, maar alleen de man hoefde mee naar het ziekenhuis. Hoe ernstig hij gewond is, is niet bekend.  Het voertuig liep flinke schade op als gevolg van de klap tegen de boom. Een berger zal de auto ophalen.

Volledig scherm
De auto raakte flink beschadigd door het ongeluk. © Harm Meter
  1. Dalfsen gaat niet mee in straatnaamverandering Oudleusen (en een eerbetoon aan overleden Wim van Lenthe)
    PREMIUM

    Dalfsen gaat niet mee in straatnaam­ver­an­de­ring Oudleusen (en een eerbetoon aan overleden Wim van Lenthe)

    Een naamsverandering, van Holleweg naar Zandsteeg. Het had een mooi postuum eerbetoon moeten zijn aan schrijver, kunstschilder en verslaggever Wim van Lenthe, die onlangs op 75-jarige leeftijd in ‘zijn’ Oudleusen overleed en vurig voor deze verandering pleitte. De gemeente Dalfsen steekt een stokje voor de wijziging, omdat precedentwerking op de loer zou liggen. ,,Potverdulleme.”

Vechtdal