Volledig scherm
PREMIUM
Wim en Netty Knotters ontvangen Gerrit Morrenhof (l) op het duurzame dak van hun woningin Nieuwleusen tijdens de Duurzame Huizenroute die zaterdag werd gehouden. FFU PRESS AGENCY COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK © Frank Uijlenbroek

Nieuwleusens stel laat graag duurzame mogelijkheden in eigen huis zien tijdens landelijke Duurzame Huizenroute: ,,Het is vooral een levensstijl’’

Wim en Netty Knotters beten zaterdag het spits af van de Nationale Duurzame Huizenroute. Het echtpaar uit Nieuwleusen zette de deuren open voor mensen die zich oriënteren op duurzame maatregelen in hun eigen woning.

Gerrit Morrenhof uit Heino is ‘s ochtends de eerste bezoeker die zich aandient bij huize Knotters. Later op de dag verwelkomt het echtpaar nog enkele belangstellenden uit Ommen.

  1. Bunkercross vervangt Lemelerveldse loop in Sallands Cross Circuit

    Bunker­cross vervangt Lemeler­veld­se loop in Sallands Cross Circuit

    Ten Broeke makelaardij en verzekeringen stopt met de organisatie van de Lemelerveldse crossloop, waarmee het Sallands Cross Circuit (SCC) sinds 2008 jaar in jaar uit werd afgesloten. De afsluiting van het nieuwe SCC-seizoen is nu op 19 januari de Bunkercross, een pittige kuitenbijter op landgoed De Haere bij Olst. Hoonhorst, afgelopen jaargang door de Sallandse lopers uitgeroepen tot ‘best georganiseerde cross’, blijft wel op de kalender met tien lopen. Zaterdagmiddag begint de inschrijving voor het nieuwe seizoen.

Vechtdal