Volledig scherm
Een foutje in de advertentie: geen gratis bier, maar 8,69 voor een kratje Grolsch © AH Dalfsen

Oeps, foutje: gratis bier bij de AH in Dalfsen

ZWOLLE - Dalfsenaren waren blij verrast toen zij donderdagochtend De Dalfser Courant opensloegen: gratis bier bij de Albert Heijn in het dorp. Helaas bleek die droom van korte duur. De drukkerij had een fout gemaakt tijdens het maken van de krant. Niet 0,00 euro maar 8,69 moeten consumenten betalen voor een krat Grolsch met 24 flesjes.

,,De drukker was zo onder de indruk van onze acties dat hij hierdoor volledig de kluts kwijt was, net als de juiste prijs van een krat Grolsch'', meldt de supermarkt op Facebook.

Een voorbeeld van de advertentie stond al klaar in de krant, maar de prijs van het kratje bier werd pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt. ,,Door een systeemfout verscheen het voorbeeld in de krant.'' Hetzelfde geldt voor de foutieve datum. Dat moet niet donderdag 5 oktober zijn, maar donderdag de 13e.

Dorstige mensen heeft manager Lennard Bos donderdagochtend nog niet aan de balie gehad. ,,We hebben het nieuws direct op Facebook gecommuniceerd. Daar werd gelukkig positief op gereageerd.''

Vechtdal