NIEUWLEUSEN - Sephora afhalen.
Foto: Ayman Khallaf heeft zijn pand met zitjes ingericht mag het is niet toe te staan binnen te eten.
Afhalen mag wel, Pizza in dozen dus.
FFU PRESS AGENCY COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK
Volledig scherm
PREMIUM
NIEUWLEUSEN - Sephora afhalen. Foto: Ayman Khallaf heeft zijn pand met zitjes ingericht mag het is niet toe te staan binnen te eten. Afhalen mag wel, Pizza in dozen dus. FFU PRESS AGENCY COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK © Frank Uijlenbroek

Omstreden pizzabakker Nieuwleusen bestrijdt dat zaak te lang open is: ‘Geen pizza in de oven te zien’

Werden in pizzeria Sephora in Nieuwleusen vorig jaar november ná de uiterste sluitingstijd van 18.00 uur nog bestellingen opgenomen of kreeg bedrijfsleider Ayman Khallaf die orders al vóór de klok van zessen en was hij ze alleen aan het bereiden? De gemeente denkt het eerste, Khallaf bezweert het laatste. Hij vecht een boete van 1000 euro aan.

De gemeente Dalfsen en pizzeria Sephora liggen nu al lange tijd met elkaar overhoop, en gisteren kwam daar voor de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie onder leiding van mr. Boukema een nieuwe aflevering bij. Het draait daarbij om een dwangsom van 1000 euro die het restaurant in Nieuwleusen van de gemeente aan de broek kreeg. De pizzeria zou op een zondag in november te lang open zijn geweest en na de uiterste sluitingstijd van 18.00 uur nog nieuwe bestellingen hebben aangenomen.

  1. Dalfsen schiet woningbouwplan Nieuwleusen af, tot afgrijzen van architect
    PREMIUM

    Dalfsen schiet woningbouw­plan Nieuwleu­sen af, tot afgrijzen van architect

    Wel of geen nieuwe huizen aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen? Arnoud Olie hoopt als algemeen directeur van B+O Architecten spoedig met wethouder André Schuurman om tafel te zitten, nu de gemeente Dalfsen een woningbouwplan heeft afgeschoten. De open ruimte tussen de begraafplaats en de verbindingsweg tussen zuid en noord is de gemeente landschappelijk te waardevol, waardoor het geen medewerking wil verlenen. ,,Drogredenen.”

Vechtdal