Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de kruising van de Twentseweg en de Lemelerveldseweg. © Jan Willem Klein Horstman

Overleden fietser ongeval Lemelerveldseweg is 86-jarige man uit Lettele

Een 86-jarige fietser uit Lettele is gistermiddag rond vijf uur om het leven gekomen bij een ernstig ongeval bij Lemelerveld. Op de kruising van de Lemelerveldseweg en Twentseweg werd hij geschept door een auto, bestuurd door een 24-jarige Heetenaar. De bejaarde man is ter plekke overleden.

De exacte toedracht van het fatale ongeluk is niet bekend, dat wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalyse van de politie. Door de landelijke storing met het alarmnummer konden passanten geen 112 bellen. Een van hen belde met een lid van de Lemelerveldse brandweer, die zijn collega's en de overige hulpdiensten opriep waarna ze direct uitrukten. 

  1. Op het treinstation van Dalfsen vinden blinden en slechtzienden wél de weg
    PREMIUM

    Op het treinstati­on van Dalfsen vinden blinden en slechtzien­den wél de weg

    Anita Beenen schuifelt met haar rood-witte stok over het geribbelde pad bij het station in Dalfsen en komt aan bij vier vlakke tegels die in een vierkant in de straat zijn gelegd. Ze steekt haar vinger op, ten teken dat ze aan het gezelschap dat haar vergezelt iets uit wil leggen. ,,Kijk, als je een visuele beperking hebt, dan weet je nu wat je te wachten staat. Een keuzemoment. Ga je linksaf, of rechtdoor?”

Vechtdal