Volledig scherm
Het ongeval gebeurde op de kruising van de Twentseweg en de Lemelerveldseweg. © Jan Willem Klein Horstman

Overleden fietser ongeval Lemelerveldseweg is 86-jarige man uit Lettele

Een 86-jarige fietser uit Lettele is gistermiddag rond vijf uur om het leven gekomen bij een ernstig ongeval bij Lemelerveld. Op de kruising van de Lemelerveldseweg en Twentseweg werd hij geschept door een auto, bestuurd door een 24-jarige Heetenaar. De bejaarde man is ter plekke overleden.

De exacte toedracht van het fatale ongeluk is niet bekend, dat wordt onderzocht door de verkeersongevallenanalyse van de politie. Door de landelijke storing met het alarmnummer konden passanten geen 112 bellen. Een van hen belde met een lid van de Lemelerveldse brandweer, die zijn collega's en de overige hulpdiensten opriep waarna ze direct uitrukten. 

  1. Bunkercross vervangt Lemelerveldse loop in Sallands Cross Circuit

    Bunker­cross vervangt Lemeler­veld­se loop in Sallands Cross Circuit

    Ten Broeke makelaardij en verzekeringen stopt met de organisatie van de Lemelerveldse crossloop, waarmee het Sallands Cross Circuit (SCC) sinds 2008 jaar in jaar uit werd afgesloten. De afsluiting van het nieuwe SCC-seizoen is nu op 19 januari de Bunkercross, een pittige kuitenbijter op landgoed De Haere bij Olst. Hoonhorst, afgelopen jaargang door de Sallandse lopers uitgeroepen tot ‘best georganiseerde cross’, blijft wel op de kalender met tien lopen. Zaterdagmiddag begint de inschrijving voor het nieuwe seizoen.

Vechtdal