Volledig scherm
PREMIUM
De 15-jarige Toheed Malik (l) en vader Asif Malik werden woensdagmiddag overvallen in hun telefoonzaak in Nieuwleusen. Buren brachten bloemen om het leed wat te verzachten. © Frank Uijlenbroek

Overvaller richt pistool op winkeleigenaar en 15-jarige zoon in Nieuwleusen: ‘Oh, wat was ik bang’

De eigenaar van de telefoonzaak My Easy Call Telecom in Nieuwleusen verkeert een dag na de gewapende overval op zijn winkel in shock. Daarbij kreeg niet alleen hij een pistool op zich gericht, maar ook zijn 15-jarige zoon.

Asif Malik bekijkt donderdag op zijn computer de beveiligingsbeelden waarop de overvaller is te zien. Die stormde iets na 15 uur woensdagmiddag de zaak aan de Den Hulst binnen en richtte een pistool op hem. Op de beelden is te zien dat Malik zijn handen in de lucht steekt.

  1. Overijssel ondersteunt evenementen, Living Village Festival Dalfsen opgelucht

    Overijssel onder­steunt evenemen­ten, Living Village Festival Dalfsen opgelucht

    De provincie Overijssel ondersteunt 21 kleinere sport- en cultuurevenementen met een subsidie van 10.000 euro. Onder meer Omloop IJsseldelta, de Sallandse Wandelvierdaagse, de Ster van Zwolle, de Nationale Sleepbootdagen 2020 en Kerst in Oud Kampen kunnen een bedrag tegemoet zien. The Living Village Festival in Dalfsen, dat door financiële malheur dreigde te verdwijnen, haalt opgelucht adem. ,,Dit kunnen we goed gebruiken.”
  2. Zo reageerden mensen op social media op de tweede aflevering van de Luizenmoeder met Juf Ank uit Dalfsen

    Zo reageerden mensen op social media op de tweede aflevering van de Luizenmoe­der met Juf Ank uit Dalfsen

    De start van het tweede seizoen van de razendpopulaire comedy De Luizenmoeder trok vorige week ruim 4 miljoen kijkers. Uiteindelijk kwam de teller met uitgesteld kijken uit op 5,1 miljoen kijkers. Vanavond was de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. Hoe reageerde Nederland op de lotgevallen van Juf Ank (actrice en scenarioschrijfster Ilse Warringa uit Dalfsen) en de andere personages?

Vechtdal