Volledig scherm
© Pastor Thomas Schoolfonds

Pastor Thomas Schoolfonds haalt ruim 6000 euro op

Na de overstromingen in de zuidelijke Indiase staat Kerala in India heeft het Pastor Thomas Schoolfonds ruim 6000 euro ingezameld. De inzamelingsactie was gehouden om slachtoffers van de watersnoodramp te helpen. 

Na overstromingen in de zuidelijke staat Kerala in India heeft de stichting gezinnen weer geholpen met de eerste levensbehoeften. De afgelopen tijd zijn er onder andere matrassen en keukengerei uitgedeeld. Ook zorgden ze voor waterzuiveringsapparaten, aangezien het drinkwater verontreinigd was. 

Pastor Thomas is een aantal jaren werkzaam geweest in Dalfsen en daarna teruggekeerd naar zijn geboortestreek, het Zuid-Indiase Kerala.  Het schoolfonds is opgezet om gezinnen te helpen zodat de kinderen weer naar school kunnen. 

  1. Dalfsen wil inwoners mee laten profiteren van grote energieprojecten

    Dalfsen wil inwoners mee laten profiteren van grote energiepro­jec­ten

    De gemeente Dalfsen verwacht een flink aantal aanvragen voor zonneparken, windmolens en installaties voor biomassa binnen de gemeentegrenzen. Maar dat betekent niet dat die plannen zonder slag of stoot worden uitgevoerd. Dat bleek gisteravond, toen de gemeenteraad van Dalfsen het college van burgemeester en wethouders op het hart drukte om inwoners niet alleen te laten meepraten, maar ook te laten meeprofiteren van een eventueel grootschalig energieproject binnen de gemeentegrenzen.

Vechtdal