Volledig scherm
© Pastor Thomas Schoolfonds

Pastor Thomas Schoolfonds haalt ruim 6000 euro op

Na de overstromingen in de zuidelijke Indiase staat Kerala in India heeft het Pastor Thomas Schoolfonds ruim 6000 euro ingezameld. De inzamelingsactie was gehouden om slachtoffers van de watersnoodramp te helpen. 

Na overstromingen in de zuidelijke staat Kerala in India heeft de stichting gezinnen weer geholpen met de eerste levensbehoeften. De afgelopen tijd zijn er onder andere matrassen en keukengerei uitgedeeld. Ook zorgden ze voor waterzuiveringsapparaten, aangezien het drinkwater verontreinigd was. 

Pastor Thomas is een aantal jaren werkzaam geweest in Dalfsen en daarna teruggekeerd naar zijn geboortestreek, het Zuid-Indiase Kerala.  Het schoolfonds is opgezet om gezinnen te helpen zodat de kinderen weer naar school kunnen. 

  1. Zo reageerde social media op de tweede aflevering van de Luizenmoeder met Juf Ank uit Dalfsen

    Zo reageerde social media op de tweede aflevering van de Luizenmoe­der met Juf Ank uit Dalfsen

    De start van het tweede seizoen van de razendpopulaire comedy De Luizenmoeder trok vorige week ruim 4 miljoen kijkers. Uiteindelijk kwam de teller met uitgesteld kijken uit op 5,1 miljoen kijkers. Vanavond was de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. Hoe reageerde Nederland op de lotgevallen van Juf Ank (actrice en scenarioschrijfster Ilse Warringa uit Dalfsen) en de andere personages?

Vechtdal