Het veelbesproken restaurant Sephora in Nieuwleusen. Nadat de uitbaters in eerste instantie geen gasten mochten ontvangen kregen ze laten toch een vergunning. Nu willen ze graag de openingstijden verruimen, maar dat gaat de gemeente Dalfsen én de rechter te ver. Buurtbewoners vinden juist dat de gemeente te weinig tegen de overlast die Sephora zou veroorzaken doet.
Volledig scherm
PREMIUM
Het veelbesproken restaurant Sephora in Nieuwleusen. Nadat de uitbaters in eerste instantie geen gasten mochten ontvangen kregen ze laten toch een vergunning. Nu willen ze graag de openingstijden verruimen, maar dat gaat de gemeente Dalfsen én de rechter te ver. Buurtbewoners vinden juist dat de gemeente te weinig tegen de overlast die Sephora zou veroorzaken doet. © Pedro Sluiter Foto

Pizzeria Sephora in Nieuwleusen moet zich van rechter aan huidige openingstijden houden

Pizzeria Sephora in Nieuwleusen krijgt van de rechter geen toestemming om ook na 22.00 uur ’s avonds open te blijven. Oneerlijk, vonden de eigenaren eerder, zeker met de coronacrisis en horecastop in het achterhoofd. Maar ja, zegt de rechter nu, ze stemden eerder zelf met die uiterste eindtijd in.

 1. De Stentor Week Update | Steekpartij Zwolle en GA Eagles promoveert
  Play
  VIDEO

  De Stentor Week Update | Steekpar­tij Zwolle en GA Eagles promoveert

  12:06
 2. Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’
  Play

  Mikos Gouka: ‘Applaus haalde angel eruit’

Vechtdal