Volledig scherm
Politiechef Isabelle Mensink (basisteam Vechtdal) en burgemeester Han Noten hebben de grootste lol bij de opening van het steunpunt voor de politie in het gemeentehuis. © FFU Press Agency

Politie laat zich zien in Dalfsen

DALFSEN - Gemeente Dalfsen haalt de politie in eigen huis. "We hebben elkaar nodig en dan is het buitengewoon praktisch als je elkaar snel kunt vinden."

De politie blijft zichtbaar aanwezig in Dalfsen. Niet alleen op straat, maar ook met een eigen huisvesting. Donderdagmorgen werd in het gemeentehuis van Dalfsen een speciaal steunpunt in gebruik genomen.

Met de sluiting van het politiebureau aan de Molendijk zag het er even naar uit dat de wijkagenten vanuit de zogeheten opkomstlocatie in Ommen zouden gaan opereren, maar al snel werd in het regulier overleg een 'mooie tussenoplossing' gevonden, zoals burgemeester Han Noten het noemde.

Volledig scherm
Agenten verkennen de nieuwe werkruimte in het gemeentehuis van Dalfsen © FFU Press Agency
  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Vechtdal