Volledig scherm
© De Vries Media

Poppen aan het dansen op Poppenallee in Dalfsen

De poppen waren dinsdagavond flink aan het dansen op de Poppenallee in Dalfsen. Twee automobilisten raakten daar namelijk slaags met elkaar nadat de zijspiegels van hun voertuigen elkaar hadden geraakt. Één van de mannen werd met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook werd zijn rijbewijs ingenomen omdat de politie vermoedde dat hij teveel alcohol had gedronken.

De aanrijding vond plaats rond 19.30 uur, waarna beide bestuurders (een 61-jarige man uit Rheezerveen en een 26-jarige man uit Oldenzaal) in een handgemeen belandden. Politiewoordvoerder Frank Brouwers: ,,Daarbij is de 61-jarige man ten val gekomen. Hij liep een hoofdwond op en is voor behandeling per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.’’

Aangifte

De dag van deze man verliep vervolgens nog beroerder. Brouwers: ,,Omdat wij vermoedden dat hij teveel alcohol had gedronken, hebben wij zijn rijbewijs ingevorderd. Er is een bloedproef afgenomen. De uitslag ervan hebben wij nog niet.’’

Volgens de politiewoordvoerder is er door geen van de mannen aangifte gedaan, omdat er sprake was van ‘wederzijds duw- en trekwerk'.

  1. Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras
    PREMIUM

    Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras

    Als de horeca pinkstermaandag klokslag twaalf uur de deuren met een diepe zucht mag openzwaaien, zullen met het verwachte zonovergoten weer terrassen vermoedelijk overspoeld worden door liefhebbers van een hapje en een drankje. Maar met de geldende coronaregels is het praktisch onmogelijk evenveel gasten toe te laten als in het verleden. Daarom helpt Dalfsen uitbaters door tijdelijk toe te staan dat ze hun terrassen uitbreiden op gemeentegrond, zonder daarvoor extra ‘huur’ in rekening te brengen.

Vechtdal