Fonteinplezier van een paar jaar geleden. Inmiddels is de fontein afgesloten met hekken: de vloer is niet egaal en dat zorgt voor gevaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Fonteinplezier van een paar jaar geleden. Inmiddels is de fontein afgesloten met hekken: de vloer is niet egaal en dat zorgt voor gevaar. © Frank Uijlenbroek

‘Probleemfontein’ Dalfsen gevaarlijk voor blote voeten: gemeente plaatst hekken

Om veiligheid te garanderen plaatst de gemeente Dalfsen per direct hekken rondom de fontein in het Waterfront. De vloer is niet egaal, waardoor kinderen die door de stralen lopen gewond kunnen raken aan hun voeten. Het is het nieuwste geval in een reeks van vele mankementen. Dalfsen bezint zich op vervolgstappen.

 1. Minderjarige asielzoekers verlaten hotel in Ommen voor nieuwe bestemming: 'Incidenten zijn er niet geweest’
  PREMIUM
  update
  1

  Minderjari­ge asielzoe­kers verlaten hotel in Ommen voor nieuwe bestemming: 'Incidenten zijn er niet geweest’

  De 42 minderjarige asielzoekers die sinds november in hotel Paping verblijven, verhuizen omstreeks 1 mei naar een leegstaand pand aan de Strangeweg 25 in Ommen. Deze jonge asielzoekers verblijven sinds november in het hotel. Stichting Nidos, die optreedt als voogdijinstelling voor alleenstaande minderjarige asielzoekers, moest een alternatieve opvangplek zoeken omdat de opvang in hotel Paping op 1 mei afloopt.
  Ommen