Petra Durieux van Personal Touch Travel in Nieuwleusen maakt overuren. Veel geplande vakanties gaan niet door, zij is druk met het omboeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Petra Durieux van Personal Touch Travel in Nieuwleusen maakt overuren. Veel geplande vakanties gaan niet door, zij is druk met het omboeken. © Frank Uijlenbroek

Reisbranche ligt op zijn gat, maar ‘personal Petra’ uit Nieuwleusen zoekt naar oplossingen

Aswolken, stakingen van vliegpersoneel, terroristische hoogspanning, bosbranden. De reiswereld lag in het verleden weleens vaker op z’n gat. Maar de vooruitzichten zijn met de coronacrisis nog nooit zo somber geweest als nu, constateert ook Petra Durieux, met een ‘persoonlijk reisbureau’ in Nieuwleusen. ,,Toch kan ik me juist nu onderscheiden.”

 1. Arriva stelt reisverbod in om overlastgevende asielzoekers op Vechtdallijn te weren (en wil geld voor extra personeel)
  PREMIUM

  Arriva stelt reisverbod in om overlastge­ven­de asielzoe­kers op Vechtdal­lijn te weren (en wil geld voor extra personeel)

  De maatregelen die Arriva voor ogen heeft om de veiligheid in de treinen tussen Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Emmen te vergroten kosten al snel 1,5 miljoen euro. Dat heeft de vervoerder uit laten rekenen, waarbij het vooral mikt op invoering van een reisverbod en het aannemen van extra personeel. Dat wordt dan pijlsnel ingevlogen als ergens escalatie dreigt.
 1. Zwaar ongeluk in Heeten: bestuurder bestelbusje aangehouden
  Play

  Zwaar ongeluk in Heeten: bestuurder bestelbus­je aangehou­den

 2. Hoe boze demonstranten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen
  Play

  Hoe boze demonstran­ten door Google in de tuin van Jacques in Dronten terecht komen

Vechtdal