Bij de brand aan de Zwartewaterland kwam de 22-jarige Cézary om het leven. Zijn broertje wordt verdacht van brandstichting.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de brand aan de Zwartewaterland kwam de 22-jarige Cézary om het leven. Zijn broertje wordt verdacht van brandstichting. © Alex Mulder

Ruzie met vader ging vooraf aan dodelijke woningbrand in Nieuwleusen die broer Cézary (22) fataal werd

UpdateDe jongen (17) die verdacht wordt van brandstichting in zijn ouderlijk huis in Nieuwleusen, zou in de fatale nacht ruzie met zijn vader hebben gehad. Hierna zou hij op meerdere plekken in huis brand hebben gesticht, waardoor zijn broer Cézary (22) uiteindelijk om het leven kwam.  

 1. Arriva stelt reisverbod in om overlastgevende asielzoekers op Vechtdallijn te weren (en wil geld voor extra personeel)
  PREMIUM

  Arriva stelt reisverbod in om overlastge­ven­de asielzoe­kers op Vechtdal­lijn te weren (en wil geld voor extra personeel)

  De maatregelen die Arriva voor ogen heeft om de veiligheid in de treinen tussen Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Emmen te vergroten kosten al snel 1,5 miljoen euro. Dat heeft de vervoerder uit laten rekenen, waarbij het vooral mikt op invoering van een reisverbod en het aannemen van extra personeel. Dat wordt dan pijlsnel ingevlogen als ergens escalatie dreigt.
 1. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn

 2. Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika
  Play

  Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika

Vechtdal