Volledig scherm
De Compustore-winkel in de Prinsenstraat in Dalfsen lag vol met glasscherven na de poging tot inbraak. © eigen foto

Veel glasschade na mislukte inbraak Compustore Dalfsen

Een poging tot inbraak in de Compustore in de Prinsenstraat in Dalfsen is vannacht mislukt. 

De dader(s) hebben met een zwaar voorwerp geprobeerd het glas van de toegangsdeur te vernielen en de deur te ontzetten. Ze kwamen niet binnen, tot grote opluchting van ondernemer Bert van der Sluis. 

,,Ik moet straks samen met de politie de camerabeelden terugkijken. Ik hoop dat we de daders daarop kunnen herkennen." Van der Sluis prijst zich gelukkig met de nieuwe beveiligingscamera's die hij begin dit jaar heeft geïnstalleerd. ,,Daarop zijn scherpe beelden te zien. Duidelijk te zien is dat er met een grote hamer op de ruit geslagen wordt. De politie heeft al gezegd dat ze ook de beelden van de openbare orde gaat bekijken of er misschien iets te zien is van de auto waarin ze reden."

Van der Sluis heeft nog niet eerder meegemaakt dat er een poging tot inbraak is geweest in zijn zaak. ,,Ook niet in onze zaak in Staphorst. We zitten hier al 7,5  jaar. Dit is de eerste keer dat zoiets gebeurd is. Er staan best wel prijzige producten hier natuurlijk, maar alle laptops en computers staan vast aan een slot."

Vechtdal