Sinds oplevering van het Waterfront in Dalfsen in het voorjaar, worden de winkelunits aan de kant van de Raadhuisstraat maar mondjesmaat gevuld. Vier van de zeven units zijn nog over, nu de plaatselijke bloemist HB Shops er twee heeft gekocht aan de kant van de brug.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinds oplevering van het Waterfront in Dalfsen in het voorjaar, worden de winkelunits aan de kant van de Raadhuisstraat maar mondjesmaat gevuld. Vier van de zeven units zijn nog over, nu de plaatselijke bloemist HB Shops er twee heeft gekocht aan de kant van de brug. © Frank Uijlenbroek

Verkoop en verhuur winkelunits Waterfront Dalfsen loopt nog niet vlot

De verhuur en verkoop van winkelruimtes in het Dalfser Waterfront gaat minder hard dan verwacht. Ondernemers zijn door corona voorzichtiger geworden, zegt projectontwikkelaar Loostad in Apeldoorn. 

  1. Ghassan al Hariri (37) kan in Dalfsen niet in zijn eentje bruggen bouwen
    PREMIUM

    Ghassan al Hariri (37) kan in Dalfsen niet in zijn eentje bruggen bouwen

    De gemeente Dalfsen stopt met ‘bruggenbouwer’ Ghassan al Hariri (37) en Ghassan al Hariri stopt met de gemeente Dalfsen. De Syriër is drie jaar geleden aangesteld om de kloof tussen statushouders in de verschillende kernen en de lokale bevolking te dichten. Dat is door allerlei omstandigheden maar mondjesmaat gelukt, zegt hij zelf, maar ook de gemeente. ,,Ik was excited, maar werd snel disappointed.”

Vechtdal