Sinds oplevering van het Waterfront in Dalfsen in het voorjaar, worden de winkelunits aan de kant van de Raadhuisstraat maar mondjesmaat gevuld. Vier van de zeven units zijn nog over, nu de plaatselijke bloemist HB Shops er twee heeft gekocht aan de kant van de brug.
Volledig scherm
PREMIUM
Sinds oplevering van het Waterfront in Dalfsen in het voorjaar, worden de winkelunits aan de kant van de Raadhuisstraat maar mondjesmaat gevuld. Vier van de zeven units zijn nog over, nu de plaatselijke bloemist HB Shops er twee heeft gekocht aan de kant van de brug. © Frank Uijlenbroek

Verkoop en verhuur winkelunits Waterfront Dalfsen loopt nog niet vlot

De verhuur en verkoop van winkelruimtes in het Dalfser Waterfront gaat minder hard dan verwacht. Ondernemers zijn door corona voorzichtiger geworden, zegt projectontwikkelaar Loostad in Apeldoorn. 

 1. Populariteit carbidschieten verrast burgemeester Hardenberg: veelvoud van veertig
  PREMIUM

  Populari­teit carbid­schie­ten verrast burgemees­ter Hardenberg: veelvoud van veertig

  Honderden liefhebbers hebben bij de gemeente Hardenberg gemeld dat ze vandaag het oude jaar gaan uitluiden met daverende carbidknallen. Terwijl anders goedgekeurd consumentenvuurwerk in dit bijzondere jaar is verboden, is carbidschieten tussen tien uur vanmorgen en twee uur in de nieuwjaarsnacht gewoon toegestaan volgens de algemene plaatselijke verordening (apv). Boa's en politie gaan op pad om toe te zien op een veilig verloop, binnen de coronaregels.
 1. de Stentor Nieuws Update: Demonstratie aangekondigd in Deventer
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Demonstra­tie aangekon­digd in Deventer

  25 januari
 2. Hoofdcommissaris reageert op extreem geweld tegen politie
  Play

  Hoofdcom­mis­sa­ris reageert op extreem geweld tegen politie

Vechtdal