Verlichte optocht Lemelerveld trekt bekijks uit hele regio

Het was drukker dan ooit tevoren tijdens de 22ste verlichte carnavalsoptocht in Lemelerveld. Duizenden toeschouwers dromden gisteravond rijen dik achter de dranghekken samen om een glimp op te vangen van het kleurrijke spektakel. Ze kwamen uit de wijde regio, met zelfs georganiseerd busvervoer uit plaatsen als Raalte, Heeten en Hellendoorn.

Sombrero’s en senorita’s, Pinokkio, vlinders, insecten, sprookjesachtige huisjes en nog veel meer. Letterlijk alle kleuren van de regenboog schitterden toen de optocht van loopgroepen en praalwagens vanaf sportpark Heidepark door de Dorpsstraat trok. De straatverlichting floepte even na 19.30 uur uit om alle verlichte objecten nog beter uit de verf te laten komen. 

  1. Dalfsen schiet woningbouwplan Nieuwleusen af, tot afgrijzen van architect
    PREMIUM

    Dalfsen schiet woningbouw­plan Nieuwleu­sen af, tot afgrijzen van architect

    Wel of geen nieuwe huizen aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen? Arnoud Olie hoopt als algemeen directeur van B+O Architecten spoedig met wethouder André Schuurman om tafel te zitten, nu de gemeente Dalfsen een woningbouwplan heeft afgeschoten. De open ruimte tussen de begraafplaats en de verbindingsweg tussen zuid en noord is de gemeente landschappelijk te waardevol, waardoor het geen medewerking wil verlenen. ,,Drogredenen.”

Vechtdal