Volledig scherm
© Foto: Henry Wallinga

Video | Vrouw (85) uit Nieuwleusen overleden na aanrijding met bestelbus

NIEUWLEUSEN - Een 85-jarige vrouw uit Nieuwleusen is maandag 14 november overleden na een aanrijding op de Den Hulst. Ze raakte die middag zwaargewond nadat ze in haar auto de N377 over wilde steken.

De vrouw reed over de noordelijke parallelweg richting Balkbrug. Bij de oversteek stak de 85-jarige bestuurster de rijbaan van de N377 over zonder voorrang te geven. Op dat moment naderde vanuit tegenovergestelde richting een bestelbus die werd bestuurd door een 43-jarige man uit Westerbork. Hij kon de auto niet meer ontwijken en er ontstond een aanrijding. De vrouw raakte daarbij ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis. De man is ongedeerd gebleven. In verband met onderzoek is de weg enige tijd afgesloten. Het verkeer is omgeleid via de parallelwegen.

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Vechtdal