Volledig scherm
© GinoPress

Vrouw gewond bij fietsongeluk in Lemelerveld

LEMELERVELD - Bij een ongeval tussen twee fietsers is een vrouw gewond geraakt. Zij is met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde zaterdagochtend op het Mölnhoek in Lemelerveld. Het slachtoffer is na haar val even buiten bewustzijn geweest. Op de locatie werd het vrouwelijk slachtoffer, van omstreeks 50 jaar, behandeld door de toegesnelde hulpdiensten. Vervolgens is ze meegenomen naar het ziekenhuis.
Het mannelijke slachtoffer werd op locatie nog even nagekeken, maar bleef ongedeerd.

Op het ongeval kwamen meerdere ambulances af. Er werd zelfs nog een traumahelikopter opgeroepen om te assisteren bij het ongeval, maar die is tijdens haar vlucht geannuleerd.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Vechtdal