Afbeelding ter illustratie.
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. © Archief Gerard Vrakking

Weekend lang geen treinen op meerdere trajecten rondom Zwolle

Treinreizigers opgelet! Komend weekeinde, op zaterdag 1 augustus, zondag 2 augustus en maandag 3 augustus, rijden er geen treinen op meerdere trajecten rondom Zwolle vanwege werkzaamheden. Als alternatief worden bussen ingezet.

 1. Ghassan al Hariri (37) kan in Dalfsen niet in zijn eentje bruggen bouwen
  PREMIUM

  Ghassan al Hariri (37) kan in Dalfsen niet in zijn eentje bruggen bouwen

  De gemeente Dalfsen stopt met ‘bruggenbouwer’ Ghassan al Hariri (37) en Ghassan al Hariri stopt met de gemeente Dalfsen. De Syriër is drie jaar geleden aangesteld om de kloof tussen statushouders in de verschillende kernen en de lokale bevolking te dichten. Dat is door allerlei omstandigheden maar mondjesmaat gelukt, zegt hij zelf, maar ook de gemeente. ,,Ik was excited, maar werd snel disappointed.”
 2. Vechtdal baalt en berust in strenger corona-regime: ‘horecagasten nemen besmetting mee van huis’
  PREMIUM

  Vechtdal baalt en berust in strenger corona-re­gime: ‘horecagas­ten nemen besmetting mee van huis’

  Balen als een stekker om het aanscherpen van de coronamaatregelen. Maar er is ook berusting en zelfs begrip in het Vechtdal voor het tijdelijk sluiten van de hele horeca, het verbieden van teamsporten voor senioren, en het maximaal dertig bezoekers toelaten in zalen en theaters. Eric Binnenmars van Eetcafé Mans in Mariënberg vreest echter dat de sluiting langer dan twee weken gaat duren.

Vechtdal