Zwollenaar (59) bekneld na crash in Nieuwleusen

VIDEOEen automobilist is afgelopen nacht gewond geraakt op Westeinde (N758) bij Nieuwleusen. Het slachtoffer, een 59-jarige man uit Zwolle, zat enige tijd bekneld in het voertuig.

De auto raakte tegen 23.00 uur door nog onbekende oorzaak in een flauwe bocht van de weg. Het voertuig raakte vervolgens ten minste één boom en belandde op de zijkant in een sloot. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken.

Het slachtoffer werd door de brandweer uit zijn benaderde positie bevrijd en daarna per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen alcohol of drugs in het spel. Het beschadigde voertuig is door een berger uit de sloot gehaald.

Volledig scherm
De hulpdiensten bekommeren zich om een slachtoffer bij het ongeluk in Nieuwleusen © Harm Meter
 1. Inbrekers slaan slag bij Roadrunner, en nog drie restaurants in Dalfsen: ‘dit kan gewoon het einde van je zaak betekenen’
  PREMIUM
  Video

  Inbrekers slaan slag bij Roadrunner, en nog drie restau­rants in Dalfsen: ‘dit kan gewoon het einde van je zaak betekenen’

  De gokkasten werden leeggehaald, deuren vernield, de kluis moest eraan geloven en een gigantische puinzooi bleef achter. Inbrekers zetten in de nacht van zondag op maandag restaurant Roadrunner in Oudleusen op de kop en gingen er met een bedrag van zo'n 3.500 euro vandoor. Eigenaar Jurrian Visscher heeft de camerabeelden bekeken en meent hun werkwijze te hebben ontdekt. ,,Ik herken ze.”
 2. Vreugdedansje in Dalfsen, nu hondenbelasting op de helling staat
  PREMIUM

  Vreugde­dans­je in Dalfsen, nu hondenbe­las­ting op de helling staat

  De politiek in Dalfsen denkt er nadrukkelijk over om te stoppen met hondenbelasting, nu de ene na de andere gemeente afstapt van de ‘blaftaks’. De ooit opgerichte Brave Baasjes Club is blij met een onderzoek naar de financiële consequenties die een dergelijke afschaffing heeft. De vrede tussen hondenbezitters en gemeente lijkt er bovendien mee getekend, nadat er jaren terug nog werd gesproken van ‘terreur'. ,,Ik ga direct de leden op de hoogte stellen.”

Vechtdal