Zwollenaar (59) bekneld na crash in Nieuwleusen

VIDEOEen automobilist is afgelopen nacht gewond geraakt op Westeinde (N758) bij Nieuwleusen. Het slachtoffer, een 59-jarige man uit Zwolle, zat enige tijd bekneld in het voertuig.

De auto raakte tegen 23.00 uur door nog onbekende oorzaak in een flauwe bocht van de weg. Het voertuig raakte vervolgens ten minste één boom en belandde op de zijkant in een sloot. Bij het ongeluk waren geen andere voertuigen betrokken.

Het slachtoffer werd door de brandweer uit zijn benaderde positie bevrijd en daarna per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen alcohol of drugs in het spel. Het beschadigde voertuig is door een berger uit de sloot gehaald.

De hulpdiensten bekommeren zich om een slachtoffer bij het ongeluk in Nieuwleusen
Volledig scherm
De hulpdiensten bekommeren zich om een slachtoffer bij het ongeluk in Nieuwleusen © Harm Meter
 1. Bewusteloos schoppen van man (37) uit Nieuwleusen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbidschieters
  PREMIUM

  Bewuste­loos schoppen van man (37) uit Nieuwleu­sen in Kampen heeft mogelijk gevolgen voor carbid­schie­ters

  Een 37-jarige man uit Nieuwleusen is tijdens de afgelopen jaarwisseling in Kampen het slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hij is door een groep carbidschieters tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn tanden verloor, zijn kaak brak en uiteindelijk bewusteloos raakte. Dat blijkt nu uit de evaluatie van de gemeente Kampen over de jaarwisseling. Voor de mishandeling zijn begin april vier 18-jarige Kampenaren aangehouden.
 2. Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras
  PREMIUM

  Uitbater Oude Station blij met groen licht van Dalfsen én NS voor ruimer terras

  Als de horeca pinkstermaandag klokslag twaalf uur de deuren met een diepe zucht mag openzwaaien, zullen met het verwachte zonovergoten weer terrassen vermoedelijk overspoeld worden door liefhebbers van een hapje en een drankje. Maar met de geldende coronaregels is het praktisch onmogelijk evenveel gasten toe te laten als in het verleden. Daarom helpt Dalfsen uitbaters door tijdelijk toe te staan dat ze hun terrassen uitbreiden op gemeentegrond, zonder daarvoor extra ‘huur’ in rekening te brengen.

Vechtdal