Lemelerveld werd opgeschrikt door een steekpartij. De politie zette de omgeving af voor onderzoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Lemelerveld werd opgeschrikt door een steekpartij. De politie zette de omgeving af voor onderzoek. © News United / Jan Willem Kleinhorstman

Zwollenaar zwaait in nieuwjaarsnacht lukraak met mes in Lemelerveld: ‘Deze avond gaat er iemand dood’

Uit het niets werd in de eerste uren van 2020 op het Kroonplein in Lemelerveld een man neergestoken. ,,Was het mes een paar millimeter dieper in de borst gestoken, dan was het slachtoffer binnen enkele seconden overleden’’, zei de officier van justitie donderdag.

 1. Arriva stelt reisverbod in om overlastgevende asielzoekers op Vechtdallijn te weren (en wil geld voor extra personeel)
  PREMIUM

  Arriva stelt reisverbod in om overlastge­ven­de asielzoe­kers op Vechtdal­lijn te weren (en wil geld voor extra personeel)

  De maatregelen die Arriva voor ogen heeft om de veiligheid in de treinen tussen Zwolle, Dalfsen, Ommen, Hardenberg en Emmen te vergroten kosten al snel 1,5 miljoen euro. Dat heeft de vervoerder uit laten rekenen, waarbij het vooral mikt op invoering van een reisverbod en het aannemen van extra personeel. Dat wordt dan pijlsnel ingevlogen als ergens escalatie dreigt.
 1. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn

 2. Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika
  Play

  Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika

Vechtdal