261 boetes op illegale raveparty in Deventer kelder: ME veegt pand leeg en vindt 20 verstopte jongeren

De politie heeft in Deventer een illegale party beëindigd in een kelder van een van de kantoren aan de Verzetslaan. Alle 261 aanwezigen hebben een boete gekregen. De ME heeft vervolgens het pand schoongeveegd en nog 20 verstopte jongeren gevonden. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

11 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Schandalig wat bezielt men, straf kan niet hoog genoeg zijn. Laat ze hele gebouw maar schoon maken, en geld boete van 4000, euro
 • Goossen

  2 maanden geleden
  Héél apart allemaal met die louche 'feestjes' - wat bezielt die gasten toch om voor een paar uurtjes 'het feestbeest' uithangen zó met je gezondheid te spelen? Ze komen er nóg goed vanaf met die 95 euri en mogen bepaald niet klagen!
 • Bart Bras

  2 maanden geleden
  Ik kan het maar moeilijk snappen dat er mensen zijn zie dit bagatelliseren of goedkeuren. We leven in een land met een democratisch gekozen wetgevende volksvertegenwoordiging, en zolang de meerderheid zich schaart achter de huidige wet- en regelgeving zullen tegenstanders van de regels moeten accepteren dat het is zoals het is, of emigreren naar een land dat voor hun tolerantere regels hanteert. Iedereen heeft het lastig, we zijn er #¢§ bijna, dus hou vol en vooral je kinderen in toom...
 • E Goedhart

  2 maanden geleden
  Gooi toch die discotheken open, dan ben je ook van die illegale feesten af. De overheid heeft hier zelf schuld aan. Laat de politie liever achter boeven aan gaan.
 • Alfred Lamberts

  2 maanden geleden
  Henk, tot ze bij jou achter het huis gaan feesten. Dan maak je bezwaar
 1. Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan
  PREMIUM
  VIDEO

  Dankzij Bert uit Teuge zien wij teksten in de lucht die vaak viraal gaan

  ‘Frank gewoon 4-3-3‘, ‘€9.000.000!! Bedankt Sywert‘ en ‘Date mij! ❤ ❤ ❤ Sibbejan.nl‘. Het is zomaar een greep uit de spandoeken die afgelopen weken via social media grote bekendheid kregen. Ze stegen stuk voor stuk op achter één van de vliegtuigen van Bert van de Bunte. De 29-jarige ziet een gigantische groei in luchtreclame. Meerdere keren per dag stijgt er wel een vliegtuig op vanaf vliegveld Teuge.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer