A1 bij Deventer weer vrij na ongeluk met vrachtwagen bij Bathmen

videoDe snelweg A1 is weer volledig vrijgegeven na het ongeluk met twee vrachtwagens vanochtend bij Bathmen. Alle rommel is opgeruimd, de drie rijstroken zijn weer begaanbaar. 

Een vrachtwagen  botste vanochtend even na zessen met een andere truck en verloor een deel van de lading. Rijstroken waren daarom uren lang gestremd, het leidde tot kilometerslange files op de A1 maar ook op sluiproutes in de buurt. De Holterweg tussen Holten en Deventer (N344) was daardoor ook enige tijd afgesloten in beide richtingen na een ongeluk met een motorrijder. Er stond op de A1  een file van liefst 13 kilometer. De exacte toedracht van het ongeval met de trucks is nog onduidelijk. 

Volledig scherm
Twee rijstroken zijn afgesloten op de A1 bij Bathmen nadat een vrachtwagen dinsdagochtend een deel van de lading verloor. © News United/Rens Hulman

De mogelijke sluiproute voor de stremming op de A1, via de N344 van Holten naar Deventer, is nu ook deels afgesloten. Een motorrijder heeft een ongeluk gehad en is inmiddels per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Even verderop, op de kruising Spitdijk-Holterweg (tussen Colmschate en Bathmen), is eveneens een aanrijding geweest. Het verkeer op de N348 bij Gorssel richting Deventer, staat ook vast. 

Volledig scherm
De Holterweg bij Bathmen (N344) is dinsdagochtend ook afgesloten na een ongeval met een motorrijder. © News United/ Rens Hulman

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer