Aanrijding bij vechtpartij in Deventer; dader gaat er vandoor

video + updateEen 21-jarige Deventenaar is in de nacht van woensdag op donderdag, tegen middernacht, aangereden op de Welle in Deventer. De dader is doorgereden. Er is gevochten op de straat, voor of na de aanrijding. De politie onderzoekt de toedracht.

 1. Spannende verhuisdag voor 32 bewoners van Deventer woonzorgcentrum: ‘Mijn man zat constant in de stress’
  PREMIUM
  VIDEO

  Spannende verhuisdag voor 32 bewoners van Deventer woonzorg­cen­trum: ‘Mijn man zat constant in de stress’

  De grote verhuisdag van 32 bewoners van woon-zorgcentrum De Bloemendal in Deventer was gisteren dan eindelijk daar. Een jaar lang wonen deze ouderen vanwege een grootscheepse verbouwing in een woningunit op het erf. ’s Ochtends vertrokken ze voor een uitje en aan het einde van een leuke, maar lange dag, mogen ze dan eindelijk de sleutel in het slot steken.
 2. Sterk spelend GA Eagles krijgt alle lof, maar de punten zijn toch voor PSV
  wedstrijdverslag

  Sterk spelend GA Eagles krijgt alle lof, maar de punten zijn toch voor PSV

  Drie dagen na de gewonnen IJsselderby tegen PEC Zwolle toonde Go Ahead Eagles zich opnieuw van z'n beste kant. In een zeer aantrekkelijk duel tegen topploeg PSV had de sterk spelende ploeg van Kees van Wonderen een resultaat verdiend, maar net als eerder thuis tegen Heerenveen kwam het er niet. Een schitterende treffer van Inigo Cordoda werd vlak voor tijd teniet gedaan door een rake kopbal van Marco van Ginkel: 1-2.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer