Dinsdagmiddag botste op de Van Oldenielstraat in Deventer een vrachtwagen achterop een personenauto. Het ongeval zorgde voor verkeerschaos op de belangrijke doorgaande weg in de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Dinsdagmiddag botste op de Van Oldenielstraat in Deventer een vrachtwagen achterop een personenauto. Het ongeval zorgde voor verkeerschaos op de belangrijke doorgaande weg in de stad. © News United / Rens Hulman

Aanrijding op Van Oldenielstraat in Deventer roept de vraag op: hoe staat het met de aangekondigde maatregelen?

Een vrachtwagenchauffeur is dinsdagmiddag vol ingereden op een personenauto die vanaf de Van Oldenielstraat linksaf wilde slaan naar de Robert Kochlaan in Deventer. Er is niemand gewond geraakt. Maar hoe staat het eigenlijk met de verkeerssituatie op deze belangrijke doorgaande weg in de stad? 

 1. Ralph uit Deventer vecht voor roze ouderen: ‘Ze gaan soms terug de kast in als ze hulpbehoevend worden’
  PREMIUM
  Mr Senior Pride 2020

  Ralph uit Deventer vecht voor roze ouderen: ‘Ze gaan soms terug de kast in als ze hulpbehoe­vend worden’

  Deventenaar Ralph Kleinbussink is eigenzinnig, altijd al geweest. Wist niet wat een homo was, tot hij als 15-jarige bij het COC binnenkwam. ,,Uit de kast gekomen? Meid, ik heb nooit in de kast gezeten.” Hij gunt iedereen die instelling. Maar weet tegelijkertijd dat de wereld zo ver niet is. De 61-jarige is door de ANBO en het COC uitgeroepen tot de landelijke Mr Senior Pride 2020 omdat hij zich inzet voor de roze 50-plusser.
 2. Mondkapjes verplicht op Deventer scholen: wie niet meedoet mag niet meer naar de les
  PREMIUM
  poll

  Mondkapjes verplicht op Deventer scholen: wie niet meedoet mag niet meer naar de les

  Doe je geen mondkapje op? Dan mag je niet naar school. De 4700 leerlingen van de vijf Deventer middelbare scholen van Etty Hillesum Lyceum zijn vanaf vandaag verplicht een mondkapje te dragen als ze zich bewegen door de schoolgebouwen. Wie niet meedoen riskeren in het uiterste geval dat ze niet naar de les mogen: ‘Het gaat om de veiligheid', beklemtoont Vincent Assink, voorzitter van de centrale directie.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Priester neergeschoten in Lyon
  Play

  Priester neergescho­ten in Lyon

 2. Eigenaresse auto Putten moest met kleindochter huis uit
  Play

  Eigenares­se auto Putten moest met kleindoch­ter huis uit

Deventer