Volledig scherm
Foto Ab Hakeboom

Actiegroep wil avond met Rita Verdonk in Deventer verstoren

DEVENTER - Rita Verdonk kan op 20 juni in Deventer rekenen op een 'warm onthaal'. De politica van Trots op Nederland (TON) doet de stad aan in het kader van haar Voorjaarstournee en actiegroep Doorbraak wil met honderd betogers de "propagandabijeenkomst van de rechts-populistische beweging verstoren". Bij TON liggen ze daar niet wakker van, laat woordvoerster Christel Giebels weten. Doorbraak demonstreerde op 16 mei ook tegen Verdonk, toen zij in Leeuwarden was.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. MS-patiënt Gerrit-Jan (38) uit Deventer hoopt op gulle bezoekers Dickens voor behandeling in Mexico
  video

  MS-pa­tiënt Ger­rit-Jan (38) uit Deventer hoopt op gulle bezoekers Dickens voor behande­ling in Mexico

  Glühwein, wafels en warme chocomel. Op het Dickens Festijn worden flink wat lekkernijen verkocht. Een extra zakcentje voor de in 19e eeuwse Engelse stijl uitgedoste figuranten achter de kramen in het historische Bergkwartier. Maar voor de 38-jarige Gerrit-Jan Willems uit Deventer is het meer serieus: zijn opbrengst is bestemd voor stamceltherapie in Mexico tegen zijn ziekte Multiple Sclerose (MS), een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Is Deventer blij met de jubileumkerstboom op de Brink?

Is Deventer blij met de jubileumkerstboom op de Brink?

 • Ja, het is een echte topboom! (85%)
 • Hij kan er zeker mee door. (6%)
 • Deventer verdient een mooier exemplaar. (4%)
 • Deze boom is het aanzien niet waard. (4%)
3569 stemmen