Beeld van een van de vorige edities van de carnavalsoptocht in Wilp-Achterhoek, de grootste optocht rond Deventer. Vandaag blijft het stil op straat. De optocht is vanwege de weersomstandigheden (wind) afgelast. Dat geldt ook voor Raalte, Eerbeek, Heeten en Nieuw Heeten.
Volledig scherm
Beeld van een van de vorige edities van de carnavalsoptocht in Wilp-Achterhoek, de grootste optocht rond Deventer. Vandaag blijft het stil op straat. De optocht is vanwege de weersomstandigheden (wind) afgelast. Dat geldt ook voor Raalte, Eerbeek, Heeten en Nieuw Heeten. © Ronny te Wechel

Afgelaste carnavalsoptocht Wilp-Achterhoek niet alsnog op later moment

UPDATEDe carnavalsoptocht in Wilp-Achterhoek gaat niet door, zo is zondagmorgen besloten. De veiligheid van de bezoekers langs de kant kan niet worden gegarandeerd. Op een later moment wordt de optocht niet ingehaald, zo is inmiddels duidelijk. Ook in Eerbeek is de optocht gecanceld.

  1. GA Eagles gooit na zwakke start te laat de remmen los en gaat onderuit tegen NEC
    PREMIUM
    VIDEO / rapport

    GA Eagles gooit na zwakke start te laat de remmen los en gaat onderuit tegen NEC

    De spelers van Go Ahead Eagles moeten zich gisteravond in de bus naar huis hebben afgevraagd wat ze was overkomen in Nijmegen. Na een beklagenswaardig zwakke eerste helft herstelde de Deventer ploeg zich na rust. De entree van Jacob Mulenga en Frank Ross bracht de jus die de door GA Eagles geserveerde gortdroge potpourri op smaak bracht. Sam Hendriks leefde op, GA Eagles grossierde in kansen, maar verder dan de 2-1 van Luuk Brouwers kwam de ploeg van trainer Kees van Wonderen niet en dat was een klap voor de geprikkelde Deventer troepen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer