Het voormalige Akzo-terrein ligt aan de Zutphenseweg in Deventer. Al jarenlang wordt geprobeerd nieuwe bedrijvigheid naar het bedrijventerrein te trekken.
Volledig scherm
PREMIUM
Het voormalige Akzo-terrein ligt aan de Zutphenseweg in Deventer. Al jarenlang wordt geprobeerd nieuwe bedrijvigheid naar het bedrijventerrein te trekken. © Ronald Hissink

Akzo-terrein in Deventer krijgt nieuwe eigenaar: wat zijn de plannen voor dit hoofdpijndossier?

Te mooi om waar te zijn. Dat was een jaar geleden de harde conclusie toen de stekker uit de ambitieuze plannen voor het voormalige terrein van chemiebedrijf Akzo Nobel in Deventer werd getrokken. Nu de grond in handen komt van de Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO) gloort er hoop. Gaat het nu wel lukken?

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.