Robert Heukels (links) en Remco Regterschot
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Heukels (links) en Remco Regterschot © Ronald Hissink

Als het regent in Deventer, regent het hard

AARTSVRIENDENRobert Heukels en Remco Regterschot (beide van 1969) werkten twintig jaar samen bij Nieuwe Revu, Sportweek en NUsport. Remco komt uit Zwolle en is voor PEC, Robert komt uit Deventer en is voor Kowet. Per brief delen ze ins & outs van hun clubs en ander sport gerelateerd nieuws.

7 reacties

 • R. Kuis

  1 maand geleden
  Robert de IJSSELDERBY komt weer terug volgende seizoen. Eagles degradeert niet .
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  Een spits met 8 doelpunten in 50 wedstrijden is geen drama? Duidelijk dat Edvardsen, Willumson, Adekanye wel aardig ballen, maar de middenvelders kunnen de ballen vaak niet kwijt aan de spits Lidberg of deze raakt de bal kwijt( zie Linthorst RKC goede passing) hierdoor staat de verdediging te vaak onder druk en dwingt de tegenstander fouten af door de druk. Ze spelen aardig goed maar het gaat om doelpunten maken
 • F.B.C. Teelen

  1 maand geleden
  Helaas moet ik onderschrijven dat er donkere wolken boven de Deventer ploeg samentrekken. Door het gemis van Kuipers en Rommens had het elftal al scorend vermogen ingeleverd maar ook verdedigend is het aanmerkelijk verzwakt. De afgelopen wedstrijden is dat duidelijk aan het licht gekomen. Amofa en Idzes waren goed op elkaar ingespeeld en voetbalden naar voren. Nauber is te traag en speelt naar achteren. De verdediging komt teveel onder druk en krijgt gemakkelijk doelpunten tegen. Versterking?
 • Hippe Scholten

  1 maand geleden
  @richard Beekman, de voorhoede is geen drama de achterhoede is op dit moment het grootste drama, lang niet meer de betrouwbaarheid van voor de winterstop. Al jaren missen we een echte spits een scorende eentje waar we op kunnen rekenen met 15 goals, maar dat werd opgevangen door de goede verdediging. Het is allemaal leuk de ongeslagen reeks maar het zijn allemaal gelijke spelen terwijl er meer in had gezeten (winst).
 • Hans Speijers

  1 maand geleden
  Ik ben het er mee eens dat we ons zorgen moeten maken. Wat ik niet begrijp is dat Lidberg altijd maar weer in de basis staat. Je speelt dan in principe al met 10,5 speler. Hij werkt zo hard zegt men dan, maar het ontbreekt hem aan basale voetbal kwaliteiten: bal stoppen en controleren, kan geen man passeren en heeft altijd veel te veel tijd nodig. Er zijn toch andere puntspelers beschikbaar?
 1. Handbaloverzicht: Wijhe’92 klaar voor titel, belangrijke zege voor Nieuw Heeten, Dalfsen verlaat Drenthe bont en blauw
  PREMIUM
  Handbal

  Handbal­over­zicht: Wijhe’92 klaar voor titel, belangrij­ke zege voor Nieuw Heeten, Dalfsen verlaat Drenthe bont en blauw

  Wijhe’92 rekende zaterdagavond af met directe concurrent HVBS en kan zich op gaan maken voor de kampioenswedstrijd volgende week tegen hekkensluiter Handbal Aalsmeer. Ook Nieuw Heeten boekte een belangrijke zege. De hoofdklasser is nog niet helemaal zeker van klassenbehoud, maar is daar nu wel heel dichtbij. Dalfsen werd flink aangepakt door tegenstander Actief Klazienaveen, maar nam naast veel blauwe plekken ook twee punten mee naar huis.
  Lettele

In samenwerking met indebuurt Deventer