Frits Rorink, wethouder in Deventer, voor zijn appartement aan de Achter de Muren Zandpoort. Zijn doordeweekse woning. In het weekend gaat hij naar huis. Naar Oldenzaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Frits Rorink, wethouder in Deventer, voor zijn appartement aan de Achter de Muren Zandpoort. Zijn doordeweekse woning. In het weekend gaat hij naar huis. Naar Oldenzaal. © FOTO HISSINK

Als wethouder op en neer pendelen tussen woon- en werkplaats: ‘Eigenlijk best veel voordelen hoor’

Het zomerreces is achter de rug, dus moeten er in verschillende gemeenten weer ontheffingen worden aangevraagd voor wethouders die in een andere gemeenten wonen dan waar ze werken. Zo ook voor Frits Rorink. De wethouder uit Deventer pendelt al zes jaar op en neer vanuit zijn woonplaats Oldenzaal. 

  1. Van dichte poort in Beltrum naar het betaalde voetbal: Arbiter Martijn Vos maakt entree in profwereld
    PREMIUM

    Van dichte poort in Beltrum naar het betaalde voetbal: Arbiter Martijn Vos maakt entree in profwereld

    De dichte poorten in Beltrum vormden eind 2011 geen enkel beletsel voor de fluitende tiener Martijn Vos. Zijn debuut als 16-jarige scheidsrechter in de krochten van het amateurvoetbal vormde de aftrap van een carrière die een ongekende vlucht nam en morgen van een eerste kroon wordt voorzien. De 26-jarige Warnsvelder debuteert als arbiter in het betaalde voetbal bij Jong FC Utrecht en TOP Oss.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer