Op de Welle, waar de Boekenmarkt hoogtij viert en bijna alle parades van Deventer op Stelten langskomen, neemt Anjo de Bont afscheid van haar evenementen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de Welle, waar de Boekenmarkt hoogtij viert en bijna alle parades van Deventer op Stelten langskomen, neemt Anjo de Bont afscheid van haar evenementen. © Ronald Hissink

Anjo de Bont, vrouw achter Deventer op Stelten, neemt afscheid van de ‘leukste baan’

Anjo de Bont, de vrouw die alle acts van Deventer op Stelten bekeek voordat ze naar Deventer gehaald werden, stopt. ,,Dit is de leukste baan”, zegt ze hartstochtelijk. Om meteen te vervolgen: ,,Het is geen baan. En juist daarom heb ik de knoop doorgehakt. Ik ben 52. Het festival staat. Ik kan wat anders gaan doen.”

 1. KAART | Daling aantal besmettingen zet voorzichtig door, maar vlakt af
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Daling aantal besmettin­gen zet voorzich­tig door, maar vlakt af

  De nieuwste corona cijfers laten opnieuw een voorzichtig dalende lijn zien in de regio, maar de daling vlakt wel af. Landelijk blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk en laat een verwaarloosbare stijging zien met gisteren: 21.565 tegenover 21.666 vandaag. Oost Nederland, en dan met name de veiligheidsregio’s Flevoland, IJsselland en Noord- Oost Gelderland, laat in totaal 1975 positieve testen zien, tegenover 1982 gisteren.
 2. Koning Cordoba valt met Go Ahead Eagles van de troon: spitspositie blijkt ook tegen FC Twente achilleshiel
  PREMIUM
  Rapport

  Koning Cordoba valt met Go Ahead Eagles van de troon: spitsposi­tie blijkt ook tegen FC Twente achilles­hiel

  Met een 1-0 voorsprong stapt Inigio Cordoba een kwartiertje voor tijd van het veld. Van de brede glimlach op het gelaat van de Spaanse aanvalsleider van Go Ahead Eagles is vierhonderd tellen later niets meer over. De dubbele mokerslag van het uiterst povere FC Twente komt hard aan bij de ploeg van trainer Kees van Wonderen. En Cordoba. Van matchwinnaar en trotse opvolger van oud-spitsen Jack de Gier en Erik Falkenburg naar een pakjesavond zonder tastbaar kleinood.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer