Langs de A1 bij Bathmen is vanochtend vroeg door nog onbekende oorzaak een auto in de sloot beland.
Volledig scherm
Langs de A1 bij Bathmen is vanochtend vroeg door nog onbekende oorzaak een auto in de sloot beland. © Rens Hulman

Auto belandt in sloot langs A1 bij Bathmen, bestuurder spoorloos

Op de A1 bij Bathmen is zaterdagochtend een bestuurder via de vangrail in de berm beland. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de bestuurder er vandoor te zijn gegaan.

Het ongeval gebeurde in de vroege ochtend op de A1 richting Hengelo ter hoogte van Bathmen.  Een automobilist die in tegengestelde richting reed zag dat de auto de vangrail raakte en in de berm belandde en heeft 112 gebeld. Toen agenten aankwamen bij het ongeval bleek de bestuurder spoorloos. Vermoedelijk is de auto gedraaid en heeft met de rechterzijde de vangrail in de middenberm geraakt, waarna de auto de berm in schoot en in een droge sloot belandde. De ruiten aan de zijkant van de auto zijn hierbij uit de sponningen geknapt. 

Tweede ongeval

De politie heeft gezocht langs het wildhek en op de vlakbij gelegen parkeerplaats, maar niemand gevonden. Aan de hand van het kenteken zal de eigenaar achterhaald worden.  
Eerder deze week raakte ook al een auto op soortgelijke manier van de weg, maar belandde net een stukje verderop, tegen het wildhek. Daarbij raakte een vrouw en kinderen gewond.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer